Sensodyne Nourish Gently Soothing  

Táplálja és erősíti a fogakat az egészséges mosolyért*  

  • Enyhíti a fogérzékenységet*
  • Segít megőrizni az íny egészségét*
  • Frissebb leheletet biztosít
  • Véd a fogszuvasodás ellen

A tiszta és enyhítő érzésért. Segít helyreállítani a száj természetes, egészséges egyensúlyát.*  

*Napi kétszeri fogmosás mellett  

A Sensodyne Nourish Gently Soothing bioaktív ásványi anyagokkal erősíti és táplálja a fogakat, hogy egészségesnek érezze a száját.

A Sensodyne Nourish bizonyítottan segít megelőzni a fogérzékenységet* a dentin tubulusokban lévő idegek megnyugtatásával, napi kétszeri fogmosás mellett.  

Természetes mentával és aloe vera kivonattal keverve a tiszta és enyhítő érzésért. Tápláló fogkrémeinket úgy terveztük, hogy segítsenek helyreállítani a száj természetes, egészséges egyensúlyát*.  

Termékadatok

INGREDIENTS/Összetevők

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Titanium Dioxide, Limonene, Aloe Barbadensis Leaf Extract.

Nátrium-fluoridot tartalmaz 0,3152% w/w (1450 ppm fluorid).

Használati utasítás

Mindig kövesse a címkén található utasításokat. Felnőttek és 12 évnél idősebb gyermekek:

Naponta kétszer, maximum háromszor mosson fogat. Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki.

Figyelmeztetések

Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet, ezért ha kétségei vannak, forduljon fogorvosához.

Gyermekektől elzárva tartandó. 12 éven aluli gyermekek nem használhatják. Ha irritációt észlel, hagyja abba a termék használatát. Ha azt tapasztalja, hogy arca vagy szája megduzzad, azonnal keresse fel fogorvosát vagy orvosát. Hűvös, száraz helyen tárolandó.

Kozmetikum.

Take the Sensodyne Online Check Up

Végezze el a Sensodyne Online Állapotfelmérést!

Forró, hideg vagy édes ételek fogyasztásakor néha belenyilalló és éles fájdalmat érez? Akkor fogai érzékenyek lehetnek. Végezze el a Sensodyne Online Állapotfelmérést, és tudjon meg többet az érzékeny fogakról és a termékekről, melyek segíthetnek Önnek.

Online Állapotfelmérést!

Sensodyne Rapid Relief

Sensodyne Rapid fogkrém

Győzze le gyorsan a fogérzékenység okozta fájdalmat Sensodyne Rapiddal! Klinikailag bizonyított enyhülés 60 másodperc* alatt!

Tartomány megtekintése

* Addy et al. J Clin Dent. 2010; 21 (2): 25-30; Makin SA. Am J Dent. 2013; 26 (Spec Iss A): 25A31A.; A GSK 3 saját belső klinikai vizsgálata (vizsgálati kódok: GSKCH 207212, 2017; 205084, 2016; 205072, 2016)