Sensodyne Fogszuvasodás Ellen

  • Hosszan tartó fogérzékenység elleni védelem*
  • Erős fogak és egészséges íny*
  • Cinket tartalmaz, hogy segítse a lepedékképző baktériumok elleni harcot, így támogatva az egészséges ínyt
  • Fogszuvasodás megelőzése 
  • Segít eltávolítani a lepedéket

A Sensodyne Fogszuvasodás Ellen fogkrém klinikailag bizonyítottan 24 órás fogérzékenység elleni védelmet* és minden olyan előnyt biztosít, ami egy mindennapos használatra szánt fogkrémtől elvárható - erős fogakat, egészséges ínyt* és friss leheletet. Napi kétszeri fogmosás mellett a Sensodyne Fogszuvasodás Ellen fogkrém hosszan tartó fogérzékenység elleni védelmet nyújt. Fluoridot tartalmaz a fogszuvasodás megelőzése érdekében, segít eltávolítani a lepedéket és cinket tartalmaz, hogy segítse a lepedékképző baktériumok elleni harcot, így támogatva az egészséges ínyt

Termékleírás

Összetevők

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Zinc Citrate, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, Sucralose, Limonene. Nátrium-fluoridot tartalmaz 0,315% w/w (1450 ppm fluorid).        

Használati útmutatás

Mindig kövesse a címkén található utasításokat. Naponta kétszer, maximum háromszor mosson fogat. Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki. Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet, ezért ha a tünetek továbbra is fennállnak vagy rosszabbodnak, keresse fel fogorvosát. Gyermekektől elzárva tartandó! 12 évesnél fiatalabb gyermekek csak orvosi vagy fogorvosi javallatra alkalmazhatják. Ha irritációt észlel, hagyja abba a termék használatát. Ha azt tapasztalja, hogy arca vagy szája megduzzad, azonnal keresse fel

fogorvosát vagy orvosát.

Online Fogérzékenység Diagnosztika

Elvégzem a Sensodyne Online Állapotfelmérést

Hideg, meleg, cukros ételek fogyasztásakor hirtelen belenyílalló, éles fájdalmat érez? Vegyen részt a Sensodyne online fogérzékenység vizsgálatán és tudjon meg többet az érzékeny fogakról, valamint termékeinkről, melyek segíthetnek a probléma kezelésében.

Online Állapotfelmérés

Sensodyne Rapid fogkrém

Sensodyne Rapid fogkrém

Győzze le gyorsan a fogérzékenység okozta fájdalmat Sensodyne Rapiddal! Klinikailag bizonyított enyhülés 60 másodperc* alatt!

Tartomány megtekintése

* Addy et al. J Clin Dent. 2010; 21 (2): 25-30; Makin SA. Am J Dent. 2013; 26 (Spec Iss A): 25A31A.; A Haleon 3 saját belső klinikai vizsgálata (vizsgálati kódok: GSKCH 207212, 2017; 205084, 2016; 205072, 2016)