A Sensodynéről

A Sensodynéről

Kik vagyunk?

A Sensodyne a fogorvosok által legtöbbször ajánlott és a legnagyobb darabszámban eladott fogkrém. Milliók használják, és bíznak meg benne világszerte. Miért? Mert a Sensodyne fogkrémek bizonyítottan csökkentik a fogérzékenység okozta fájdalmat, és napi két fogmosás esetén hosszantartó védelmet biztosítanak.

A víziónk

Olyan jövőt szeretnénk, amelyben senki sem szenved a fogérzékenységtől.

Olyan jövőt szeretnénk, amelyben senki sem szenved a fogérzékenységtől.

Történetünk

1961

1961

A Sensodyne Original, az első stroncium-kloridot tartalmazó fogérzékenységet csökkentő fogkrém az amerikai és a brit boltok polcaira kerül. A stoncium-klorid segít a dentin csatornák lezárásában.

1980

1980

Bemutatkozik a Sensodyne F, az első kálium-nitrátot (amely a fogban található idegek megnyugtatásért felel) tartalmazó fogkrém. Klinikailag igazolt, hogy napi kétszeri fogmosás esetén enyhíti a fogérzékenység okozta fájdalmat.

2006

2006

Megjelenik a Sensodyne Pronamel. Optimizált fluoridtartalmának köszönhetően csökkenti a saverózió hatását a fogzománcon.

2010

2010

A Sensodyne Repair & Protect 5% NovaMin-t és fluoridot tartalmaz ezen kívül képes helyreálítani fogai sérült részeit.

Tudományos hátterünk

A fogérzékenység területén betöltött vezető szerepünknek köszönhetően elkötelezettek vagyunk annak irányában, hogy együtt dolgozzunk tudományos intézményekkel és laboratóriumokkal. Ezek a kapcsolatok lehetővé teszik számunkra, hogy fejlesszük a tudásunkat, valamint hogy minél jobban megértsük a fogérzékenység mibenlétét és annak hatását az emberek életére. Azáltal, hogy a tudományt állítjuk annak a középpontjába, amit csinálunk, továbbra is alkalmazzuk a legújabb tudományos újításokat és egyre több embernek segítünk enyhíteni a fogérzékenység okozta fájdalmát.

A mi tudományunk

A fogérzékenység enyhítésére szolgáló összetevők

Tudósaink azonosítottak számos  speciális összetevőt,  melyek beépítése a Sensodyne termékekbe - például -kálium- nitrát, NovaMin ™ és ón-fluorid - , segít enyhíteni a fogak érzékenységét. Ezek az összetevők megnyugtatják az idegeket az érzékeny fogakon belül, illetve védőréteget képeznek a dentin körül.