Az ÚJ Sensodyne Extra Whitening továbbfejlesztett összetétele segíti az érzékeny fogak fehérítését és hosszan tartó védelmet nyújt a fogérzékenységgel szemben**, még intenzívebb fehérítés mellett*.

Sensodyne Extra Whitening

  • Hosszan tartó védelem a fogérzékenységgel szemben**
  • Segít visszaállítani fogak természetes fehérségét
  • Segít eltávolítani az elszíneződéseket a fehérebb fogak érdekében
  • Egy hagyományos fogkrém minden előnyével rendelkezik**

Az érzékeny fogak fehérítéséhez

Az ÚJ Sensodyne Extra Whitening még intenzívebb fehérítést biztosít*.
Az új összetétel továbbfejlesztett fehérítő hatással rendelkezik, amely további dörzsölés nélkül és jobban távolítja el az elszíneződéseket*. Ez azt jelenti, hogy a Sensodyne Extra Whitening fogkrém napi kétszeri fogmosás esetén hosszan tartó védelmet nyújt a fogérzékenységgel szemben és fehérebb fogakat biztosít - ideális megoldás az érzékeny fogak fehérítésére.

Miért válasszam a Sensodyne Extra Whitening fogkrémet az érzékeny fogak fehérítésére?

Ha érzékenyek a fogai, akkor annak legvalószínűbb oka a felszínre került dentin. Ez a fogzománc alatti puhább anyag. Számtalan apró lyukacska található benne, amelyek közvetlenül a fog közepében levő ideghez vezetnek - ez az oka annak, hogy forró és hideg ételek és italok fogyasztásakor fájdalmat érez.
 

Az új Sensodyne Extra Whitening fogkrém egyszerre két előnyt biztosít: a fogérzékenységgel szemben hosszan tartó védelmet nyújtó fogkrém**, miközben az elszíneződések eltávolításával segít a fogak fehérítésében.

*A korábbi Sensodyne Gentle Whitening fogkrém összetételéhez képest. A GSK saját, PCR-17-174-számú-, in vitro vizsgálata alapján (2017)
**napi kétszeri fogmosás esetén

Online Fogérzékenység Diagnosztika

Elvégzem a Sensodyne Online Állapotfelmérést

Hideg, meleg, cukros ételek fogyasztásakor hirtelen belenyílalló, éles fájdalmat érez? Vegyen részt a Sensodyne online fogérzékenység vizsgálatán és tudjon meg többet az érzékeny fogakról, valamint termékeinkről, melyek segíthetnek a probléma kezelésében.

Online Állapotfelmérés

Sensodyne Rapid fogkrém

Győzze le gyorsan a fogérzékenység okozta fájdalmat Sensodyne Rapiddal! Klinikailag bizonyított enyhülés 60 másodperc* alatt!

Tartomány megtekintése

* Addy et al. J Clin Dent. 2010; 21 (2): 25-30; Makin SA. Am J Dent. 2013; 26 (Spec Iss A): 25A31A.; A GSK 3 saját belső klinikai vizsgálata (vizsgálati kódok: GSKCH 207212, 2017; 205084, 2016; 205072, 2016)