Extra Whitening
Extra Whitening

A Sensodyne Extra Whitening összetétele segíti az érzékeny fogak fehérítését és hosszan tartó védelmet nyújt a fogérzékenységgel szemben**

Sensodyne Extra Whitening

  • Hosszan tartó fogérzékenység elleni védelem* 
  • Erős fogak és egészséges íny*
  • Segít eltávolítani az elszíneződéseket a fehérebb fogakért
  • Segít eltávolítani a lepedéket
  • Fogszuvasodás megelőzése  

Az érzékeny fogak fehérítéséhez

A Sensodyne Extra Whitening fogkrém napi kétszeri fogmosás esetén hosszan tartó védelmet nyújt a fogérzékenységgel szemben és segít helyreállítani a fogak természetes fehérségét- ideális megoldás az érzékeny fogak fehérítésére.

Miért válasszam a Sensodyne Extra Whitening fogkrémet az érzékeny fogak fehérítésére?

Ha érzékenyek a fogai, akkor annak legvalószínűbb oka a felszínre került dentin. Ez a fogzománc alatti puhább anyag. Számtalan apró lyukacska található benne, amelyek közvetlenül a fog közepében levő ideghez vezetnek - ez az oka annak, hogy forró és hideg ételek és italok fogyasztásakor fájdalmat érez.

 

A Sensodyne Extra Whitening fogkrém egyszerre két előnyt biztosít: a fogérzékenységgel szemben hosszan tartó védelmet nyújtó fogkrém*, miközben az elszíneződések eltávolításával segít a fogak fehérítésében.

*napi kétszeri fogmosás esetén

Online Fogérzékenység Diagnosztika

Elvégzem a Sensodyne Online Állapotfelmérést

Hideg, meleg, cukros ételek fogyasztásakor hirtelen belenyílalló, éles fájdalmat érez? Vegyen részt a Sensodyne online fogérzékenység vizsgálatán és tudjon meg többet az érzékeny fogakról, valamint termékeinkről, melyek segíthetnek a probléma kezelésében.

Online Állapotfelmérés

Sensodyne Rapid fogkrém

Sensodyne Rapid fogkrém

Győzze le gyorsan a fogérzékenység okozta fájdalmat Sensodyne Rapiddal! Klinikailag bizonyított enyhülés 60 másodperc* alatt!

Tartomány megtekintése

* Addy et al. J Clin Dent. 2010; 21 (2): 25-30; Makin SA. Am J Dent. 2013; 26 (Spec Iss A): 25A31A.; A Haleon 3 saját belső klinikai vizsgálata (vizsgálati kódok: GSKCH 207212, 2017; 205084, 2016; 205072, 2016)