Sensodyne Sensitivity & Gum fogkefe lágy sörtékkel

ÉRZÉKENYEK A FOGAI ÉS VÉRZIK A FOGÍNYE?

A fogmosásnál vérző fogínyt és az evés-ivás közben felmerülő éles fájdalmat ne hagyja figyelmen kívül. A fogorvosok szerint mindkét tünet speciális törődést igényel. Tegyen a súlyosabb problémák elkerüléséért és az egészséges fogíny megőrzéséért.

MI A SENSODYNE SENSITIVITY & GUM FOGKEFE?

Speciálisan a fogérzékenységgel küzdő emberek számára kifejlesztett, napi használatra alkalmas fogkefe.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A Sensodyne Sensitivity&Gum fogkefe ovális feje és vékony nyaka segít abban, hogy könnyen hozzáférjünk a száj valamennyi területéhez. A lágy, lekerekített sörték eltávolítják a fogakról a lepedéket, míg a fej hátoldalán lévő gumis felület masszírozza az ínyt. A széles nyél kényelmes fogást biztosít.

MIKOR HASZNÁLJA?

Érzékeny fogak és vérző fogíny esetén.

Online Fogérzékenység Diagnosztika

Elvégzem a Sensodyne Online Állapotfelmérést

Hideg, meleg, cukros ételek fogyasztásakor hirtelen belenyílalló, éles fájdalmat érez? Vegyen részt a Sensodyne online fogérzékenység vizsgálatán és tudjon meg többet az érzékeny fogakról, valamint termékeinkről, melyek segíthetnek a probléma kezelésében.

Online Állapotfelmérés

Sensodyne Rapid fogkrém

Győzze le gyorsan a fogérzékenység okozta fájdalmat Sensodyne Rapiddal! Klinikailag bizonyított enyhülés 60 másodperc* alatt!

Tartomány megtekintése

* Addy et al. J Clin Dent. 2010; 21 (2): 25-30; Makin SA. Am J Dent. 2013; 26 (Spec Iss A): 25A31A.; A GSK 3 saját belső klinikai vizsgálata (vizsgálati kódok: GSKCH 207212, 2017; 205084, 2016; 205072, 2016)