Képes helyreállítani fogai érzékeny területeit. Védőréteget képez a sérülékeny területek felett és segít védekezni a fogérzékenység okozta fájdalommal szemben.

Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh

 • Érzékenység megszüntetése*
 • Tartós védelem a fogérzékenység ellen*
 • Fogszuvasodás elleni védelem
 • Érzékeny fogak helyreállítása†
 • Extra frissesség

Napi kétszeri fogmosás mellett a Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh fogkrém helyreállítja az érzékeny fogakat és hosszan tartó védelmet nyújt a fogérzékenység ellen*. Aktív összetevője helyreállító réteget képez a fogak sérülékeny területein és véd a fogérzékenységet okozó fájdalommal szemben. Napi kétszeri használat mellett a Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh fogkrém hatékony és tartós enyhülést biztosít az érzékenység ellen* és mindennapos védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.

*Napi kétszeri fogmosás mellett

**Kemény védôréteget képez az érzékeny fogak sérülékeny területein

Extra Fresh

Szabaddá vált dentin

Érzékeny fogak helyreállítása

Fogszuvasodás elleni védelem

Termékleírás

Aktív összetevők

kálcium-nátrium-foszfoszilikát (NOVAMIN), nátrium-fluorid
Nátrium-fluoridot tartalmaz 0,3152% w/w (1450 ppm fluorid)

Egyéb összetevők

Glicerin, PEG-8, hidratált szilícium-dioxid, kokamidopropil-betain, nátrium-metil-kokoil-taurát, aroma, titán-dioxid, karbomer, nátrium-szacharin, limonén

Használati útmutatás

Mindig kövesse a címkén található használati utasításokat.

Felnőttek és 12 évnél idősebb gyermekek:

 • Naponta  kétszer, maximum háromszor mosson fogat.
 • Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki.

Figyelmeztetések

 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet. Ha a tünetek továbbra is fennállnak vagy súlyosbodnak, azonnal forduljon fogorvosához.
 • Ha irritációt észlel, hagyja abba a termék használatát.
 • 12 éves vagy annál fiatalabb gyermekek nem használhatják, kivéve ha fogorvosuk vagy egyéb egészségügyi személy ajánlja. Orvostechnikai eszköz.
Online Fogérzékenység Diagnosztika

Elvégzem a Sensodyne Online Állapotfelmérést

Hideg, meleg, cukros ételek fogyasztásakor hirtelen belenyílalló, éles fájdalmat érez? Vegyen részt a Sensodyne online fogérzékenység vizsgálatán és tudjon meg többet az érzékeny fogakról, valamint termékeinkről, melyek segíthetnek a probléma kezelésében.

Online Állapotfelmérés

Sensodyne Rapid fogkrém

Sensodyne Rapid fogkrém

Győzze le gyorsan a fogérzékenység okozta fájdalmat Sensodyne Rapiddal! Klinikailag bizonyított enyhülés 60 másodperc* alatt!

Tartomány megtekintése

* Addy et al. J Clin Dent. 2010; 21 (2): 25-30; Makin SA. Am J Dent. 2013; 26 (Spec Iss A): 25A31A.; A Haleon 3 saját belső klinikai vizsgálata (vizsgálati kódok: GSKCH 207212, 2017; 205084, 2016; 205072, 2016)