Sensodyne Rapid Extra Fresh

  • Gyors védőréteg képzés
  • Fájdalomérzet gyors enyhítése
  • Fogszuvasodás elleni védelem
  • Gyorsan ható formula

A Sensodyne Rapid Extra Fresh klinikailag bizonyítottan gyorsan enyhíti a fogérzékenységet. Egyedi formulájának köszönhetően gyorsan védőréteget képez a fogai érzékeny területein. Gyorsan enyhíti a fájdalomérzetet és mindennapos használat mellett folyamatos védelmet biztosít.

Termékadatok

Összetevők

Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene. Ón-fluoridot 0,454% w/w és nátrium-fluoridot 0,0721% w/w (1450 ppm fluorid) tartalmaz. Vsebuje kositrov fluorid 0,454% w/w in natrijev fluorid 0,0721% w/w (1450 ppm fluorida). Sadrži kositrov fluorid 0,454% m/m i natrijev fluorid 0,0721%m/m (1450 ppm fluorida)

Utasítások

Naponta kétszer, legfeljebb háromszor mosson fogat. Minimalizálja a lenyelést majd köpje ki. A gyors enyhülés érdekében először az érzékeny fogakat mossa meg VAGY nyomjon egy borsónyi mennyiséget a megmosott ujjbegyére és fogmosás előtt gyengéden dörzsölje be vele az érzékeny területeket (maximum napi kétszer) 1 percig. A doboz végeit ragasztással láttuk el. Ne használja a terméket, ha a doboz végein lévő ragasztás hiányzik

Figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó. 12 évnél fiatalabb gyermekek nem használhatják, kivéve, ha fogorvos javallotta. Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet. Ha továbbra is érzékenyek a fogai, vagy a tünetek rosszabbodnak, keresse fel fogorvosát. Ha irritációt észlel, akkor hagyja abba a termék használatát. Ha azt tapasztalja, hogy arca vagy szája megduzzad, azonnal keresse fel fogorvosát vagy orvosát.

Take the Sensodyne Online Check Up

Végezze el a Sensodyne Online Állapotfelmérést!

Forró, hideg vagy édes ételek fogyasztásakor néha belenyilalló és éles fájdalmat érez? Akkor fogai érzékenyek lehetnek. Végezze el a Sensodyne Online Állapotfelmérést, és tudjon meg többet az érzékeny fogakról és a termékekről, melyek segíthetnek Önnek.

Online Állapotfelmérést!

Sensodyne Rapid fogkrém

Sensodyne Rapid fogkrém

Győzze le gyorsan a fogérzékenység okozta fájdalmat Sensodyne Rapiddal! Klinikailag bizonyított enyhülés 60 másodperc* alatt!

Tartomány megtekintése

* Addy et al. J Clin Dent. 2010; 21 (2): 25-30; Makin SA. Am J Dent. 2013; 26 (Spec Iss A): 25A31A.; A Haleon 3 saját belső klinikai vizsgálata (vizsgálati kódok: GSKCH 207212, 2017; 205084, 2016; 205072, 2016)