A fogérzékenység kezelése

A fogérzékenység kezelése

A fogérzékenység kezelése

Az Ön fogorvosának szerepe

Csak egy fogorvos tudja megállapítani, hogy Ön fogérzékenységben szenved-e. Ha fogproblémái vannak, mindig forduljon fogorvosához tanácsért. Ő tanácsot tud adni Önnek a legmegfelelőbb szájápolási és a legjobb fogmosási technikákról, például hogy milyen gyakran és mikor kell fogat mosni. Ha úgy érzi, hogy saverózió veszélye áll fenn, beszéljen fogorvosával, például arról, hogyan fogyassza a savas ételeket és italokat, melyeket a modern étrend tartalmaz. Kipróbálhat olyan fogkrémet is, mint a Pronamel, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy megvédje a fogakat a saveróziótól.

Miért ajánlják a szakemberek a Sensodynét?

Mióta a Sensodyne 1961-ben megjelent a világban, a fogorvosok által ajánlott fogkrémek között az első számú márka lett - 10 fogorvosból 9 ajánlja*. Napi kétszeri fogmosással a Sensodyne bizonyítottan enyhülést nyújt az érzékeny fogak okozta fájdalomra.

Mindig a tudomány vezérelte a Sensodyne termékek fejlesztését és ez az, ami a fogkrémjeinket ilyen hatásossá teszi. Az évek alatt szakembereink különböző összetételű, speciálisan a fogérzékenység csökkentését célzó fogkrémeket fejlesztettek ki.

*TNS Hoffmann HCP Call Quality, 2016

Mikor érdemes felkeresni fogorvosát?

Emlékezzen rá, hogy a fogfájásnak a fogérzékenységen kívül más egyéb okai is vannak. Ha bármikor fájdalmat vagy kellemetlen érzést tapasztal, keresse fel fogorvosát és kérjen tanácsot minél előbb. Ajánljuk, hogy keresse fel fogorvosát legalább félévente fogászati ellenőrzés céljából.

Sensodyne Online Fogérzékenység Diagnosztika

Sensodyne Online Állapotfelmérés

Úgy gondolja, hogy fogérzékenységre utaló tünetei vannak? Az Online Állapotfelmérés vizsgálatunk segíthet többet megtudni a problémáról. Csak néhány perc és akár azonnal részt vehet benne.

Online Állapotfelmérés

A FOGÉRZÉKENYSÉGRŐL