Kettős segítség-fog
/sensitivity and gum
sensitivity and gum

Fedezze fel, hogyan hat a fogérzékenységre & fogínyvérzésre javasolt fogkrémünk

 

Dr. Győrfi Adrienne
Dr. Győrfi Adrienne


"Nagyon sok esetben a fogérzékenység és a fogíny vérzés az együtt jár. Nagyon fontos, hogy a két fogászati problémát teljesen együtt kezeljük."

(Dr. Győrfi Adrienne, fogorvos)

 

 

A forgorvos véleménye

Ha érzékenyek a fogai és fogínyproblémái vannak, akkor ne hagyja figyelmen kívül ezeket a tüneteket – forduljon fogorvosához. A szakemberek szerint mindkét tünet speciális kezelést igényel. 10-ből 9 fogorvos ajánlja a Sensodynét a fogérzékenységre. Ismerje meg, hogy a fogorvosok miért ajánlják a Sensodyne fogkrémet.

 

Tippek az érzékeny fogak és fogínyproblémák kezeléséhez

Rendszeresen keresse fel fogorvosát. Ajánlatos felkeresnie fogorvosát ellenőrzés és kezelési tanácsok céljából. A fogorvosa – a napi szájápolási tanácsokon túl – szakszerű tisztítást ajánlhat a makacs módon képződött plakkok eltávolítására.
Naponta kétszer mosson fogat fogérzékenységre & fogínyproblémákra való fogkrémmel. Cserélje le a megszokott fogkrémét kettős hatású, érzékeny fogakhoz és fogínyproblémákhoz ajánlott fogkrémre. A Sensodyne Sensitivity & Gum fogkrémmel történő napi kétszer 2 perces fogmosás klinikailag bizonyított módon enyhíti a fogérzékenységet és egészségesebbé teszi a fogínyt.
Fogérzékenységre & fogínyproblémákhoz tervezett fogkefét használjon. A rendszeres fogmosás az egészséges fogíny megőrzésének legjobb módja, azonban a túl gyakori vagy túl erőteljes fogmosás zománcvesztéshez vezethet, és a fogíny visszahúzódását is eredményezheti. Mindegyik okozhat fogérzékenységet. A Sensodyne Sensitivity & Gum fogkefe gyengédebb a fogzománc számára*.
A fogközöket fogselyemmel tisztítsa meg. A fogselyemmel vagy fogköz tisztító kefével történő tisztítás azáltal segít a fogak és a fogíny egészségének megőrzésében, hogy eltávolítja az ételmaradékot és a plakkot a fogközökből és a fogíny pereméről. A fogközök legjobb tisztításával kapcsolatban kérjen tanácsot fogorvosától.
Fogérzékenység & vérző fogíny

További információt szeretne a fogérzékenység & fogínyproblémák jeleiről és okairól?
 

Ha rövid, éles fájdalmat érez hideg vagy forró ételek és italok fogyasztása során, és ha vérzik az ínye fogmosás közben, akkor nincs egyedül. A fogérzékenységben szenvedők fele fogínyproblémákról is beszámol. Tudjon meg többet arról, hogy mi okozza ezeket a tüneteket és miért kell lépnie.

 

*: Laboratóriumi tesztek alapján egy egyenes sörtéjű fogkeféhez képest