Felhasználási feltételek

Mielőtt elkezdi használni ezt az oldalt, kérjük olvassa el a felhasználási feltételeket.

A weboldal használatának feltételei

A jelen Felhasználási Feltételek (a benne felhasznált dokumentumokkal együtt) határozzák meg, hogy milyen módon használhatja weboldalunkat a www.sensodyne.hu-t akár vendég, akár regisztrált felhasználóként. Az oldalunk használata alatt az elérhetőséget, böngészést vagy az oldalunkra való regisztrációt is értjük.

Mielőtt elkezdi használni az oldalunkat, kérjük olvassa el figyelmesen a jelen Felhasználási Feltételeket, mivel ezek érvényesek az oldalunk használatára. Javasoljuk, hogy a jövőre nézve nyomtasson egy másolatot.

Az oldalunk használatával Ön megerősíti, hogy elfogadja a jelen Felhasználási Feltételeket és ezeket elfogadja.

Ha nem fogadja el a Felhasználási Feltételeket, kérjük, hagyja el a weboldalt és kérjük, ne használja az oldalunkat.

Egyéb vonatkozó feltételek

A jelen Felhasználási Feltételek a következő kiegészítő feltételekkel együtt érvényesek az oldalunk használata esetében.

  • Az adatvédelmi szabályzatunk határozza meg, hogy hogyan kerülhetnek feldolgozásra azon személyes adatok, amelyeket Ön oszt meg velünk vagy amelyek  összegyűjtésre kerülnek. Az oldalunk használatával beleegyezik ebbe a feldolgozásba és szavatolja, hogy az összes Ön által megadott adat helyes.
  • Használati Feltételek meghatározzák, hogy az oldalunk melyek a megengedett és tiltott használatok. Az oldal használata során kérjük, tartsa be a Használati Feltételeket.
  • A Cookie szabályzat meghatározza az oldalunkon használt sütikkel kapcsolatos információkat.

Információ Rólunk

A www.sensodyne.hu a Glaxo SmithKline-Consumer Kft. által üzemeltetett oldal. Cégjegyzékszámunk:01-09-199206 és 1124 Budapest, Csörsz utca 43. címen van regisztrált irodánk.

A Feltételek megváltoztatása

A jelen oldal módosításával bármikor megváltoztathatóak a jelen Felhasználási Feltételek.

Kérjük, időről-időre ellenőrizze a jelen oldalt, hogy észrevegye a változtatásokat, mivel ezek Önt kötelezik.

Változtatások az Oldalunkon

Időről-időre frissíthetjük honlapunkat, és bármikor megváltoztathatjuk a tartalmát. Kérjük azonban, hogy vegye figyelembe, hogy az oldalunkon lévő információ akármikor lehet elavult, és nem vagyunk kötelesek azt frissíteni. 

Nem garantáljuk, hogy az oldalunk vagy bármilyen tartalom mentes lesz hibáktól vagy kihagyásoktól.

Szellemi tulajdonjogok

Mi vagyunk a tulajdonosai vagy a jogosult felhasználói az oldalunk összes szellemi tulajdonjogának és a rajta közzétett anyagoknak. Ezek a művek szerzői jogvédelem és egyezmények alatt állnak az egész világon. Minden ilyen jog fenntartva.

Kinyomtathat másolatot és letölthet kivonatot bármyelik oldal(unk)ról az Ön személyes használatára és az Ön körében felhívhatja mások figyelmét ezen oldal tartalmára.

Tilos megváltoztatnia a kinyomtatott papírt vagy a letöltött anyag digitális másolatát, és tilos illusztrációkat, fényképeket, videó- vagy hanganyag részletet vagy bármilyen grafikát felhasználnia a kísérő szövegtől elkülönítve.

Jogosultságunkat  (és bármely elismert közreműködőjét), mint az oldalon található tartalom szerzőit, mindig el kell ismerni.

Nem használhatja az oldalunkon található tartalom egy részét sem kereskedelmi célokra anélkül, hogy licenszet ne szerezne rá tőlünk vagy a licenszezőinktől.

Ha úgy nyomtat ki, másol vagy tölt le bármely részt az oldalunkról, hogy ezzel megszegné a felhasználási feltételeket, az oldal használatának jogát azonnal elveszti és vagy vissza kell szolgáltatnia vagy meg kell semmisítenie az anyagokról készített minden másolatot.

Az Ön felelőssége

Az oldalunkon található információ általános tájékoztatási jellegű. Nem az a célja, hogy tanácsot adjon, melyre támaszkodhat. Kérjen professzionális vagy egészségügyi tanácsot, mielőtt bármilyen lépést tenne az oldalunkon található tartalom alapján.

Ezen a weboldalon található információ nem tekinthető tanácsadásnak vagy ajánlásnak, kérjük ne vegye alapul véve semmilyen döntéshozatalnál. Fontos, hogy egészségügyi szakemberhez forduljon az Ön speciális állapotát illetően.

Erőfeszítéseket teszünk, hogy a honlapunkon lévő információkat frissítsük, nem garantáljuk vagy szavatoljuk, hogy az oldalunkon lévő információ helyes, teljes vagy friss.

A felelősség kizárása

E felhasználási feltételek közül semmi sem zárja ki vagy korlátozza haláleset vagy személyi sérülés esetén fennálló felelősségünket, amennyiben az általunk elkövetett gondatlanságra, csalásra vagy csalárd szándékú félrevezető magatartásra vezethető vissza, vagy bármilyen egyéb felelősségre, amely a törvények értelmében nem zárható ki.

A törvény által megengedett mértékben, kizárjuk az összes feltételt, garanciát, nyilatkozatot vagy egyéb feltételeket, amelyeket alkalmazni lehet a honlapunkon, vagy bármilyen tartalmat is, akár kifejezett, akár vélelmezett.

Nem vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért,  legyen az szerződés vagy szerződésen kívüli károkozás (ideértve a hanyagságból adódó károkat), jogszabályi vagy egyéb kötelezettség megszegésének az eredménye, még ha az előre látható is volt, a következőkkel kapcsolatban:

  • honlapunk használata vagy a használat nem megfelelősége,
  • a honlapunkon megjelenített bármilyen tartalom felhasználása vagy arra való hagyatkozás.

Amennyiben Ön üzleti felhasználó, kérjük, vegye figyelembe, hogy kifejezetten elutasítunk minden felelősséget a következőkkel kapcsolatban:

  • elmaradt haszon, forgalom, üzlet vagy bevétel,
  • üzemszünet, remélt megtakarítások elmaradása,
  • üzleti lehetőségek, a cégérték vagy jó hírnév elvesztése, vagy
  • bárminemű közvetett vagy következményes kár vagy veszteség.

Ha Ön fogyasztói felhasználó, kérjük, vegye figyelembe, hogy honlapunkat kizárólag hazai és magánjellegű használatra tartjuk fenn. Ön elfogadja, hogy nem használja honlapunkat kereskedelmi vagy üzleti célokra, és mi nem tartozunk Önnek semmilyen kártérítési felelősséggel bárminemű elmaradt haszonért, elveszített üzletért, az üzletmenet megszakadásáért vagy üzleti lehetőségek elvesztéséért.

Nem tartozunk felelősséggel semmilyen veszteségért vagy kárért, amely arra vezethető vissza, hogy Ön a honlapunkat használva, arról tartalmakat letöltve, vagy bármilyen más weboldalon lévő hivatkozás útján azzal kapcsolatba kerülve számítógépes vírusoknak, elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadásnak vagy egyéb, technológiailag káros, az Ön számítógépes eszközeit, programjait, adatait vagy egyéb saját anyagait megfertőzni képes anyagoknak van kitéve.

Nem vállalunk felelősséget azon weblapok tartalmáért, amelyekre az oldalunkról lehet eljutni. Ezen linkek nem az általunk jóváhagyott weboldalakra vezetnek. Nem vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amely az általuk való használatból következik.

Az oldalunkra való tartalomfeltöltés

Amikor olyan funkciót használ, amely tartalom vagy komment feltöltését engedélyezi az oldalunkra vagy amellyel kapcsolatba léphet más felhasználókkal, meg kell felelnie az általunk meghatározott Elfogadható használati politikának.

Ön garantálja, hogy minden ilyen hozzájárulás megfelel az előírásoknak, és számunkra Ön lesz a felelős, és kártalanít bennünket ezen garancia bármely megsértése esetén. Ha Ön fogyasztó felhasználó, ez azt jelenti, hogy Ön lesz a felelős minden olyan kárért, melyet mi szenvedünk el a garancia megsértése miatt.

Semmilyen az Ön által a honlapunkra feltöltött tartalom nem bizalmas és nem védett, és jogunkban áll azt használni, másolni, és terjeszteni bármely hasonló tartalmú harmadik félnek. Szabadon felhasználhatunk bármilyen ötletet, koncepciót, know-how-ot vagy technikát, amely az ilyen információkban található bármilyen célra, beleértve, de nem kizárólagosan a fejlesztésre, gyártásra és termék marketingjére.

Fenntartjuk a jogot, hogy nyilvánosságra hozzuk személyazonosságát bármely harmadik félnek, aki azt állítja, hogy az Ön által oldalunkon közzétett vagy feltöltött tartalmak sértik a szellemi tulajdonjogait, illetve a magánéleti jogát.

Nem vagyunk felelősek semmilyen harmadik fél felé az Ön vagy más felhasználó által oldalunkon közzétett tartalmak helyességét illetően.

Jogunkban áll eltávolítani bármilyen Ön általi feltöltést az oldalunkon, ha szerintünk az Ön post-ja nem felel meg az Elfogadható használati politikában meghatározott tartalmi követelményeknek.

A más felhasználók által az oldalunkon kifejtett nézetek  nem képviselik a véleményünket, illetve értékeinket.

Vírusok

Nem garantáljuk, hogy az oldalunk biztonságos vagy mentes a hibáktól vagy vírusoktól.

Honlapunk elérésekor Ön felelős az informatikai technológiáért, számítógépes programokért és a platformért. Használja saját vírusvédelmi szoftverét.

Nem élhet vissza az oldallal szándékosan vírusokat, trójai programokat, férgeket, logikai bombákat vagy bármilyen más anyagot terjesztve, amely rosszindulatú vagy technológiailag káros. Nem próbálhat jogosulatlanul hozzáférni az oldalunkhoz, a szerverhez, amelyen a honlapunk van tárolva vagy más szerverhez, számítógéphez vagy adatbázishoz, amely csatlakozik az oldalunkhoz. Nem támadhatja a honlapunkat szolgáltatásmegtagadással járó támadással vagy elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadással. Minden ilyen szerződésszegést bejelentünk az illetékes bűnüldöző hatóságoknak és mi is együtt fogunk működni az említett hatóságokkal közölve velük az Ön személyazonosságát. Ilyen szerződésszegés esetében honlapunk Ön általi felhasználási joga azonnal megszűnik.

Linkelés az Oldalunkhoz

Linkelhet a honlapunkhoz, feltéve, ha ezt olyan módon teszi, hogy az tisztességes és törvényes, és nem károsítja a hírnevünket vagy nem használnja azt ki.

Nem kapcsolhat linket oly módon, hogy az bármilyen formában azt sugallja, hogy ezt jóváhagytuk, miközben ilyen jóváhagyás nem létezik.

Nem linkelheti az oldalunkat semmilyen olyan weboldalon, amelynek nem Ön a tulajdonosa.

Az oldalunk nem lehet feltéve  más oldalra, és nem is lehet létrehozni egy linket az oldalunk más részéhez, mint a honlaphoz.

Fenntartjuk a jogot, hogy a linket létrehozó engedélyt bejelentés nélkül visszavonjuk.

Annak a weboldalnak, amelyre Ön linkel, meg kell felelnie minden tekintetben a Használati Feltételekben meghatározott előírásoknak.

Ha a fentiektől eltérő módon szeretne az oldalunkról tartalmat felhasználni, lépjen velünk kapcsolatba az info.hungary@gsk.com címen.

Harmadik fél linkek és források az oldalunkon

Amennyiben az oldalunk tartalmaz linkeket más oldalakhoz valamint harmadik fél által nyújtott forrásokat, ezek a linkek csak tájékoztató jellegűek.

Nem áll módunkban ellenőrizni azon oldalak tartalmát és forrásait.

Mellékhatások jelentése

Arra ösztönözzük fogyasztóinkat, hogy jelentsenek minden gyanús mellékhatást, amely termékeink használatával kapcsolatban jelentkezik. Ha szeretne mellékhatást jelenteni, forduljon az info.hungary@gsk.com címhez.

Ha aggódik bármilyen mellékhatás miatt vagy úgy gondolja, hogy ez komoly, kérjük, értesítse orvosát, fogorvosát vagy gyógyszerészét, mert ők tudnak a legjobban tanácsot adni.

Jogok

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelen Felhasználási Feltételeket, a tárgyát és tartalmát a  magyar jog szabályozza, és rögzítjük, hogy hogy jogvita esetén a magyar bíróság rendelkezik kizárólagos hatáskörrel.

Védjegyek

A Sensodyne a GSK csoport cégeinek a védjegye.

Kapcsolat

Ha kapcsolatba szeretne velünk lépni, küldjön e-mailt az  info.hungary@gsk.com címre.