Rapid Relief

A Sensodyne Rapid hatásának tudományos alapja

FEDEZZE FEL, HOgYAN SZABADULHAT MEG A FOGÉRZÉKENYSÉG OKOZTA FÁJDALOMTÓL MÁR 60 MÁSODPERC* ALATT


A Sensodyne-nél a feladatunknak tekintjük a fogérzékenység okainak kutatását, hogy valóban megérthessük a probléma enyhítésének lehetőségeit. Fogérzékenység akkor alakulhat ki, ha a fog belső része, az úgynevezett dentin a felszínre kerül, felfedve a tubulus nevű kis csatornácskákat. Ha hideg, forró vagy édes ételt fogyasztunk, akkor a fájdalomjelek ezeken a csatornácskákon keresztül jutnak el a fog belsejében lévő ideghez, ahol irritálják azt. Ez okozza a belenyilalló, rövid ideig tartó, éles fájdalmat, amit fogérzékenységként élünk meg.

A fogérzékenység minden harmadik embert érint, de közülük csak minden harmadik kezeli a problémát. Ráadásul, a fogérzékenységben szenvedők 70%-a azt állítja, hogy az érzékenység megfosztja őket az evés és az ivás örömeitől, és sokan nagy erőfeszítések árán próbálják elkerülni a fájdalmat. Ezen erőfeszítések lehetnek: a bizonyos ételek vagy italok kerülése, csak a száj egyik oldalán történő evés vagy ivás, a fogak nyelvvel történő lefedése, a fogmosási módszer megváltoztatása, valamint hideg időben a száj sállal történő eltakarása.

De nem kell ezekhez a praktikákhoz folyamodni és beletörődni a fájdalomba, mivel egyszerű a megoldás: A Sensodyne Rapid egy olyan fogkrém, amely klinikailag bizonyítottan már 60 másodperc* alatt enyhülést hoz a fogérzékenység okozta fájdalomra, és emellett tartós védelmet biztosít a fogérzékenység ellen napi kétszeri fogmosás esetén.

* Addy et al. J Clin Dent. 2010; 21 (2): 25-30; Makin SA. Am J Dent. 2013; 26 (Spec Iss A): 25A31A.; A Haleon 3 saját belső klinikai vizsgálata (vizsgálati kódok: GSKCH 207212, 2017; 205084, 2016; 205072, 2016)


HOGYAN MŰKÖDIK?

A Sensodyne Rapid egyedi összetételét úgy tervezték, hogy az optimalizált polimerrendszernek köszönhetően a hatóanyag (ón-fluorid) gyorsan hasson, ezzel gyors enyhülést hozva a fájdalomra.

Ez a polimerrendszer gélszerű vázat hoz létre, amely a helyén tartja az ón-fluoridot, így az nem mosódik le és gyorsabban zárja le a dentin csatornácskákat.

Ennek köszönhetően a Sensodyne Rapid fogkrém napi kétszeri használatával gyorsan és hosszú távon megszabadulhat a fogérzékenység okozta fájdalomtól, szájüregében pedig friss és tiszta érzetet hagy.

Gyors ENYHÜLÉS és
hosszan tartó védelem* 

* Napi kétszeri használat mellett

Take the Sensodyne Online Check Up

Végezze el a Sensodyne Online Állapotfelmérést!

Forró, hideg vagy édes ételek fogyasztásakor néha belenyilalló és éles fájdalmat érez? Akkor fogai érzékenyek lehetnek. Végezze el a Sensodyne Online Állapotfelmérést, és tudjon meg többet az érzékeny fogakról és a termékekről, melyek segíthetnek Önnek.

Online Állapotfelmérést

Sensodyne Repair and Protect Whitening

A fogérzékenység sokféle arca

Az embereket fogérzékenységtől mentes élethez segítő projekt

 

További információk