Személyes Sensodyne Profilja elkészült!

Válaszai alapján Önt korábban nem diagnosztizálták fogérzékenységgel. Úgy tűnik, hogy a probléma jelenlegi életében sem okoz kellemetlenséget.

Válaszai alapján Önt korábban nem diagnosztizálták fogérzékenységgel. Mégis úgy tűnik, hogy a jelenség néhány alapvető tünete megfigyelhető mindennapjaiban.

Javasoljuk, hogy minél előbb keresse fel fogorvosát! Érdemes magával vinnie Sensodyne Profilját is, hogy átfogóbban el tudja mondani problémáit.

Amennyiben orvosa megerősíti a fogérzékenység gyanúját, szeretnénk segíteni, hogy búcsút inthessen a problémának! Ennek kiindulási pontjaként a Sensodyne Profilját fogjuk használni.

Válaszai alapján korábban diagnosztizálták fogérzékenységgel, de úgy tűnik, hogy jelenlegi életében ez mégsem okoz többé kellemetlenséget.

Válaszai alapján korábban diagnosztizálták fogérzékenységgel. Úgy tűnik, néhány tünet ma is befolyásolja mindennapjait.

Célunk, hogy segíthessünk búcsút inteni a problémának, melynek kiindulási pontjaként a Sensodyne Profilját fogjuk használni.

123791047

Kérdezze fogorvosát!

Ne feledje, a fogérzékenységen kívül számos egyéb probléma okozhat fogfájdalmat. Ezért azt tanácsoljuk, hogy ha fogaiban fájdalmat tapasztal, minél előbb keresse fel fogorvosát!